A Hikvision riasztó rendszerek induló ára, ami egy központi vezérlőből, 1 db nyitásérzékelőből, 4 db mozgásérzékelőből és egy kültéri szirénából áll: 151 900 Ft + ÁFA-tól kezdődik.

 

Az ár nem tartalmazza a szükség szerinti szerelési anyagokat, valamint a munkadíjat.

 

Az induló rendszer tartalmának részletei:

 

Hikvision riasztó rendszerek

Riasztó központ: DS-PWA64-L-WE
64 zónás bővíthető AXPro vezeték nélküli integrált riasztóközpont; 868 MHz; GPRS/WiFi/LAN

Nyitásérzékelől: DS-PDMC-EG2-WE
Vezeték nélküli nyitásérzékelő AXPro központhoz; szabotázsáramkörrel; 2 bemenet; 868 MHz

Mozgásérzékelő: DS-PDP15P-EG2-WE
Beltéri PIR mozgásérzékelő AXPro központokhoz; konzol nélkül; 1x CR123A

Kültéri hang- és fényjelző: DS-PS1-E-WE/Red
Vezeték nélküli kültéri sziréna AXPro központokhoz; 110 dB; IP65; 868 MHz; 12 VDC/4x CR123A; piros

 


A Hikvision riasztó rendszerek tulajdonságai

 

A Hikvision vezeték nélküli riasztó rendszer egy nagyon könnyen kezelhető, innovatív megoldás. A saját fejlesztésű vezeték nélküli technológia, ami az eszközök közötti kommunikációt valósítja meg, megfelel a mai biztonsági követelményeknek, többek között a frekvencia jelzavarás területén.  Az eszközök közötti kommunikáció 868 MHz-en történik, mindkét irányban kódolt formában. Hatótávolságuk nyílt terepen max. 1600 m. Eszközei Grade 2-es minősítéssel rendelkeznek.

Többféle érzékelő található a kínálatban a különböző feladatokhoz: nyitásérzékelő, PIR mozgásérzékelő, függönyérzékelő, kisállatvédett érzékelő, MW+PIR és üvegtörés érzékelők vagy a vízkiömlés érzékelők.

A Hikvision központ, a Hub, vezetéken vagy wifi-n keresztül kapcsolódik a helyi hálózathoz, valamint GSM foglalattal is rendelkezik, ami egy másodlagos kommunikációs csatornaként szolgálhat, vagy a jelzések távfelügyelet felé történő továbbítására. Az eszközök CR123A elemről üzemelnek.

Alapvetően mobiltelefonos alkalmazáson keresztül lehet vezérelni, sőt, programozni csak azon keresztül lehet, de ahol szükséges, kezelőt is lehet hozzá csatlakoztatni, valamint távirányítót mely a legfontosabb alapfunkciókat tudja vezérelni és pánik gombot is.

Egyes eszközök sötét színben is elérhetők.