Komplex Hikvision rendszer

A komplex Hikvision rendszer induló ára, ami egy központi vezérlőből, 1 db nyitásérzékelőből, 4 db mozgásérzékelőből, egy kültéri szirénából, egy IP rögzítőből, 1 db 1 TB-os merevlemezből, 4 db 2 MP-es IP kamerából tartó konzollal, hálózati switch-ből, egy monitorból, egy video-kaputelefon kültéri és beltéri egységből valamint egy esővédő keretből áll: 456 900 Ft + ÁFA-tól kezdődik.

 

Az ár nem tartalmazza a szükség szerinti szerelési anyagokat, valamint a munkadíjat.

 

Az induló rendszer tartalmának részletei:

 

Komplex Hikvision rendszer

Riasztó központ: DS-PWA64-L-WE
64 zónás bővíthető AXPro vezeték nélküli integrált riasztóközpont; 868 MHz; GPRS/WiFi/LAN

Nyitásérzékelől: DS-PDMC-EG2-WE
Vezeték nélküli nyitásérzékelő AXPro központhoz; szabotázsáramkörrel; 2 bemenet; 868 MHz

Mozgásérzékelő: DS-PDP15P-EG2-WE
Beltéri PIR mozgásérzékelő AXPro központokhoz; konzol nélkül; 1x CR123A

Kültéri hang- és fényjelző: DS-PS1-E-WE/Red
Vezeték nélküli kültéri sziréna AXPro központokhoz; 110 dB; IP65; 868 MHz; 12 VDC/4x CR123A; piros

Rögzítő: DS-7104NI-Q1/M
4 csatornás NVR; 40/60 Mbps be-/kimeneti sávszélesség; fém burkolat

Kamera: DS-2CD1023G0E-I (2.8mm)
2 MP fix EXIR IP mini csőkamera

Tartó konzol: DS-1280ZJ-XS

Merevlemez: WD10PURZ
WD Purple; 1 TB biztonságtechnikai merevlemez; 24/7 alkalmazásra; nem RAID kompatibilis

Switch: DS-3E0105P-E/M (B)
5 portos PoE switch (30 W); 4 PoE + 1 uplink port; nem menedzselhető

Monitor: DS-D5019QE-B (EU)
19” LED monitor; 90° betekintési szög; HD felbontás; 24/7 működés

Video-kaputelefon kültéri egység: DS-KV8113-WME1
Egylakásos IP video-kaputelefon kültéri egység; kártyaolvasóval; IR-megvilágítás; WiFi; 12 VDC/PoE

 

Esővédő keret: DS-KABV8113-RS/Surface
Esővédő keret; felületre szerelt társasházi IP video-kaputelefonokhoz

Video-kaputelefon beltéri egyés: DS-KH6320-TE1
IP video-kaputelefon beltéri egység; 7″ LCD kijelző; 1024×600 felbontás


A komplex Hikvision rendszer tulajdonságai

 

A Hikvision vezeték nélküli riasztó rendszer egy nagyon könnyen kezelhető, innovatív megoldás. A saját fejlesztésű vezeték nélküli technológia, ami az eszközök közötti kommunikációt valósítja meg, megfelel a mai biztonsági követelményeknek, többek között a frekvencia jelzavarás területén.  Az eszközök közötti kommunikáció 868 MHz-en történik, mindkét irányban kódolt formában. Hatótávolságuk nyílt terepen max. 1600 m. Eszközei Grade 2-es minősítéssel rendelkeznek.

Többféle érzékelő található a kínálatban a különböző feladatokhoz: nyitásérzékelő, PIR mozgásérzékelő, függönyérzékelő, kisállatvédett érzékelő, MW+PIR és üvegtörés érzékelők vagy a vízkiömlés érzékelők.

A Hikvision központ, a Hub, vezetéken vagy wifi-n keresztül kapcsolódik a helyi hálózathoz, valamint GSM foglalattal is rendelkezik, ami egy másodlagos kommunikációs csatornaként szolgálhat, vagy a jelzések távfelügyelet felé történő továbbítására. Az eszközök CR123A elemről üzemelnek.

Alapvetően mobiltelefonos alkalmazáson keresztül lehet vezérelni, sőt, programozni csak azon keresztül lehet, de ahol szükséges, kezelőt is lehet hozzá csatlakoztatni, valamint távirányítót mely a legfontosabb alapfunkciókat tudja vezérelni és pánik gombot is.

Egyes eszközök sötét színben is elérhetők.

A Hikvision IP rögzítők csatornaszámai 4-256 csatornáig terjednek. Merevlemez szempontjából is, a több csatornával rendelkező rögzítők több merevlemezt tudnak fogadni a nagyobb adattárolási igény kielégítése miatt. A legnagyobb rögzítők maximum 24 merevlemezt képesek kezelni. Itt szerepet játszik a rögzített felvétel kódolása, ami lehet a H.264-től a H.265+-ig, amik rendkívül sokat jelentenek a tárolt adat mennyisége szempontjából. Ugyan annyi helyen több adatot lehet tárolni.


Az IP kamerák felbontása 2 MP-től egészen 95 MP-ig tart. Panorámakamera is megtalálható a kínálatban. A 2 MP-es kamerák is rendelkeznek már valós WDR-el, amely nagy mértékben hozzájárul a különböző fényviszonyok melletti legjobb képminőséghez. Az éjszakai látótávolságuk 20m-től 1km-ig terjed.

Képességeik között megtalálható még a beépített mikrofon, a riasztási kimenet, a motoros zoom – melynek maximális nagyítása 50x-es lehet -, a vandálbiztos minősítés különböző fokozatai, a rezgésállóság, a robbanás védelem, az arcdetektálás vagy a rendszámfelismerés.

A video-kaputelefon kültéri egysége rendelkezhet kártyaolvasóval is (Mifare). Vagy egylakásos, kettő ill. négy lakásos kivitel, de moduláris rendszerben akár ettől több lakásos házaknál is alkalmazható. Van olyan ami beépített wifi-vel rendelkezik. A kültéri egység kamerájának a felbontása 2 MP.
A beltéri egységek 7″ és 10″ kivitelben érhetők el. Van olyan, amin fizikai gomb is található a kapunyitáshoz. Kapacitív érintő képernyővel rendelkeznek és van ami SD-kártya foglalatot is tartalmaz.

Garanciaidejük 2-3 év.