Egy jól átgondolt, megtervezett és szakszerűen kiépített vagyonvédelmi rendszer alkalmazásával, legyen szó riasztó rendszerről, kamera rendszerről, beléptető rendszerről vagy egyéb más biztonságtechnikai rendszerről, azzal nagyot lépünk előre biztonságunk megteremtésében. Azonban a rendszerrel kapcsolatos munkának itt nincs vége. Nem elég kiépíteni és használni egy rendszert, időről-időre törődni kell vele. A karbantartás nem maradhat el!

Hiába működik egy rendszer jól, ha nem törődnek vele, egy idő után használhatatlanná válik. Az akkumulátorok tönkremennek, az érzékelők elfáradnak, a lencsék megfakulnak, poros lesz, belemegy a bogár, stb. Ennek következtében téves riasztást ad, vagy a legrosszabb esetben nem riaszt akkor, amikor kellene, vagy nem látszik a felvételen amire szükség lenne.
És ez legtöbbször csak akkor derül ki, amikor már szükségünk lenne az információra, akkor viszont már késő.
Ezért szükséges a rendszeres és szakszerű karbantartás, ami költséghatékonyabb és egyszerűbb, mint a kár, mi a rendszer hibás működéséből ér minket, vagy egy teljesen új rendszer kiépítése.

Tervezze be és gondoskodjon rendszerei szakszerű karbantartásáról. Ne várja meg amíg rendszerei már használhatatlanokká válnak!